Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Tulajdonomba került életem első domainje

2007.12.28. 09:43 | Netmilla | 1 komment

Kicsit el voltam veszve, köszönhetően az ünnepeknek. De ha már itt tartunk, Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek így utólag is. Remélem mindenkinek olyan szép volt a karácsonya, mint nekem! Na de visszatérve a blog témájához. Végre megjött a domain! Mostmár én is elmondhatom, hogy van saját domain nevem! Bár mint említettem, ez nekem most nem került pénzbe, de egy átlagárat majd feltűntetek a Kiadásoknál, csak még informálódom, hogy ilyen jellegű információt tényleg tilos-e megosztani! Azt el tudom képzelni, hogy a blog "segítségével" megkeresett összeget tilos lehet megosztani a nyilvánossággal, de amit a saját honlapommal keresek, reményeim szerint már nem lesz az. Aki tud erről valami biztosat, megoszthatná velem. Így a karácsony elmúltával újból elkezdtem foglalkozni a Drupallal. Találtam 1 komolyabb videóanyagot róla, akit esetleg érdekel: Dévai Tamás előadása
A későbbiekben, ha majd elkészül legalább egy alap weboldal, kiteszem a címet a bal oldalra, a Statisztika részhez. Közben keresgéltem a KSH oldalán a szakmai kódok közt, hogy milyen tevékenységeket lenne érdemes felvenni a vállalkozói igazolványba, hogy legálisan pénzt tudjak keresni az Interneten. Aki ebben otthon van, segíthetne egy kicsit. Szerintem ez sokakat érdekelne rajtam kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr59276789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borzasztó Károly 2010.02.18. 20:50:28

nem látszik a domained ahogy írtad, a statisztika résznél.
süti beállítások módosítása