Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Pénzkeresés bloggal?

2007.12.20. 01:19 | Netmilla | 1 komment

Címkék: érdekességek

Hát igen! Koránt sem lehetetlen. Álljon itt egy élő példa, amit Csoxa hozzászólásából találtam meg! Igaz ez nem magyar oldal, s hát ugye az angol piac sokkal nagyobb, dehát ki akadályozza meg, hogy mi is betörjünk oda az otthoni számítógépünk segítségével, s részesüljünk abból a rengeteg millióból?
A blog címe: perezhilton.com
Tulajdonképpen egy síma blog, melynek témája a sztárok élete, beleértve minden "szaftosabb" részét is. Ennek ellenére igen csak látogatott oldal. Pagerank 7-es, s állítólag itt nálunk a Frei dosszié is megemlítette: 8 milliós a napi látogatottsága! Ez viszont már csalogató lehet a reklámozóknak. Ezt feltehetőleg az oldal készítő(i) is tudjá(k), ugyanis bárki elhelyezheti az oldalon a saját reklámját, mindössze egy kevés dollárért. A legkisebb, legeldugodtabb reklám 1 hétre csak potom 250.000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül, míg a legdrágább közel 3 millába 3 hónapra! És talán még feljebb is mehetünk, mert az oldal tetején, a legfeltünőbb helyen is elhelyezhető banner, aminek feltehetően borsos ára nyilván személyes megbeszélés után derül csak ki! És most kapaszkodjon meg mindenki: mindennek ellenére nagyon sok hírdetés található meg az oldalon. Durva! Talán egy élő minta, hogy hogyan kell nagyban csinálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr29269990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása