Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Színvonalas weblap egyszerűen?

2007.12.13. 10:00 | Netmilla | Szólj hozzá!

Kicsit aludt a domain igénylésemen a regisztrátor, de néhány napja szerencsére már kint van a domain.hu várólistán! :-)

Korábban írtam, hogy nem is olyan nagy ördöngösség összehozni egy jobb weblapot. Persze még én is csak most kezdek el gyakorolni egy komolyabb oldal létrehozását, de azt azért már láttam oktatóvideókon, hogy nem lesz nagyon nehéz dolgom, s nem tart túl sok ideig sem. Mivel szeretnék "megfelelni" napjaink "követelményeinek", s így tervezek a létrehozandó honlapomon fórumot, rss-t, hírlevelet, esetleg blogot,ezért a legegyszerűbben mindezeket egy tartalomkezelő rendszerrel tudom megoldani, hisz pl. egy egyszerű fórumot néhány kattintással létre lehet hozni egy ilyen rendszer alatt. Az egyik legjobb ingyenes rendszer a Drupal! (www.drupal.hu) Én ezt fogom majd használni. Amint lesz egy kis szabadidőm, elkezdem tanulmányozni, s az oldal alapjait összehozni.
Van még egy csomó hasznos, ingyenes program, ha lesz majd rá igény, írok még néhányról, amivel ki lehet váltani a legtöbb fizetős verziót!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr46262218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása