Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Partnerprogram regisztrációk

2007.11.27. 00:49 | Netmilla | 2 komment

Címkék: bevételi források

Ma regisztráltam a Libri online könyvesbolt partnerprogramjába, mert szeretnék ajánlani nektek 1 nagy sikerű könyvet, amit nemrég olvastam, s hozzájárulhat ahhoz, hogy valóban sikeresek lehessünk anyagilag is.
A könyv elolvasását nagyon ajánlom, s amint ki tudom rakni a könyvesbolti linkjét az oldalra, írok róla egy pár sort. A Libri pár napon belül visszajelez, s elfogadás után már úgy tud megjelenni az oldalamon, hogy minden esetleges vásárlás után a cég visszatéríti nekem a könyv árának 5%-át!

A hozzászólások közt Oliverstone felhívta a figyelmem, hogy a Google szerinte nem örülne, ha meglátná az oldalon, hogy az Adsense-szel mennyit keresek. Én csak az összes bevételt terveztem megjeleníteni, de hogy még véletlenül se lehessen kiszűrni, hogy honnan származik pontosan a bevétel, felrakok mégegy partnerprogramot! :-) Ez pedig a Teszvesz aukciós oldal partnerprogramja lesz! A Teszvesz internetes aukciókat szervez, ahol sokszor kiemelkedően alacsony áron lehet egyes termékekhez hozzájutni! Az árucikkek között szinte minden használati cikk megtalálható az elektronikai eszközöktől a könyveken keresztül a ruhákig, sok-sok ezer árucikk! Én egy keresődobozt rakok ki, amellyel az oldalon meghírdetett árucikkek között lehet keresni. Partnerprogramban minden egyes keresés után 50 Ft-ot fizet, amennyiben valaki a keresés után regisztrál náluk és aktiválja is a fiókját!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr59243209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár Gábor 2008.08.28. 21:00:11

Már elegem van az MLM-ből meg ahol vásárolni kell! Ez viszont egy tutira jó üzlet, mintha saját vitamin, könyv, élelmiszerboltom lenne. Annyi különbséggel, hogy nem kell vásárolnom, készleteznem, kiszállítani, ezt elvégzik helyettem. Csupán a honlapom amúgy is szabad felületén helyezek el egy rekámot vagy bannert és a link alapján fognak megismerni, ha vásárlót viszek a VitaminBank webáruházba. A vásárló vásárlásának az 5%-át kapom meg, tuti pénz, már utaltak is, és csupán 1000Ft-ot kell összegyűjteni. Nagyon segítőkészek, még a kód beillesztését is elvégzik.
A részleteket mindenki megtalálja itt: www.vitaminbank.hu/webaruhaz/index.php?show_aux_page=3

Arcsini · http://www.megirom.net 2010.08.06. 21:01:19

Szia!

Eddig nagyon meg voltam elégedve a Google AdSense programmal, de mostanában úgy veszem észre, hiába a kattintások, nincs értéke a reklámoknak. S még valami, amerre szörfözök a neten, majdnem mindenhol ugyanazokat a hirdetéseket látni. Szerintem tök kevés a kampány, vagy mi lehet az ok?
Tudja valaki?
süti beállítások módosítása