Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Hogyan tudunk pénzt keresni a neten?

2007.11.23. 21:58 | Netmilla | 8 komment

Címkék: pénzkeresés bevételi források

Én 3 jelentősebb módszert ismertem meg ezidáig: saját termék/szolgáltatás értékesítése, más termékének/szolgáltatásának értékesítése (leggyakrabban partnerprogramokon keresztül), hirdetési felület értékesítése, azaz reklám elhelyezése az oldalon. Ezenkívül vannak egyéb, nem ajánlott, csekély, sokszor nulla bevételt produkáló módszerek, mint pl. böngészés közben előre telepített program által megjelenített reklámcsík nézegetése, vagy léteznek illegális, pl. piramis jellegű lehetőségek, amivel én személy szerint nem foglalkozok, s mindenkit lebeszélek az ilyen jellegű próbálkozásokról. Ha valakinek van saját terméke vagy szolgáltatása, s nem egy egetrengető hülyeségről van szó, akkor nyert ügye van. Létre kell hoznia egy szakértői oldalt a napjainkban a normálisabb oldalaktól elvárt hírlevéllel, bloggal, fórummal s egyéb nyalánksággal együtt, ezután nem árt egy kicsit optimalizálni a keresőkre, a megfelelő technikákkal felfuttatni, s már kész is van a megfelelő recept egy jól jövedelmező (akár havi 1 milla) weblaphoz. Akinek nincs saját terméke, létrehozhat egyet, mondjuk egy nulla költségvonzatú (az áramszámlától most tekintsünk el! :)) e-bookot, amelyet akár pár nap alatt is össze lehet dobni. Termék hiányában nagyon jól jövedelmez a másik megoldás is, a partnerprogramok. Nagyon sok saját termékkel / szolgáltatással rendelkező weboldal felkínálja a partnerségi lehetőséget, azaz ha mi a saját weblapunkon reklámozzuk a partner termékét, akkor a tőlünk jött ügyfél vásárlásai után jutalékot kapunk. Sőt, több helyen ezt tovább fokozzák, s akár "kiépíthetünk" egy mlm-hez hasonló hálózatot is, ahol több szinten még nagyobb bevételhez juthatunk! A harmadik lehetőség egyértelmű: futtassunk fel érdekes tartalommal egy weboldalt, s a lap bizonyos részeit "adjuk ki bérbe" a reklámozóknak. Sok nagy, jelentős weblap él ebből, csak legközelebb kattintsunk rá valahol a lap alján esetleg a tetején elhelyezett Médiaajánlat linkre. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr81239840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomasz 2007.11.24. 20:03:48

Hát mindne jó és jól hangzik, de túl furának tünik az egész!
Hiszen ha ténleg havi 1 millát lehet keresni, akkor abból induknék ki hogy akinek van netje otthon, az mind már milliomos lenne.
Gondolom szükséges valami alaptöke az egészhez, de az már megint az hogy kell pénz a kezdéshez és az sem kevés.
Tehát hiba online céget alakitasz, az szinte ugyan az mint a valóságban, tehát kell alaptöke, tapasztalat, stb.
Igy az egész cim amit megadtatok félre vezető, úgyanis ennyi erővel én is kirhatom, hogy napi 1 millát kereshetsz cimnek, és utána meg kiderül csak akkor ha olyan olya céget alapitasz ami tényleg be is hozza a kiirt összeget.
Mondjuk túl sok infót még nem tudok, de kezdetben amit olvastam az nem túl informativ és kevés infó ahoz hogy rendes véleményt lehesen alkotni, úgyasni semmi konkrétumot nem irtok le, csak körbe irni valamit, vagyis körbe beszélni de ténylegesen semmit sem mondtok.

Netmilla 2007.11.25. 11:17:52

Én azt írtam, hogy akár havi 1 millát is (vagy még többet, mert azért erre is van egy pár példa :-)), természetesen csak akkor, ha az ember jól csinálja, jó az oldal tartalma, tudja hogy és mivel lehet pénzt keresni, és sikerül neki azt is elérnie (erre szintén van sok trükk), hogy az oldalának nagy legyen a napi látogatottsága. Mivel mindennek nagyon kevés ember van birtokában, nem is beszélve a képességekről, és nyilván azért kell kedv, elszántság is, mint minden nagyobb célhoz (ha egyáltalán van célod), hogy megvalósítsd, ezért nem valószínű, hogy minden ember milliomos lesz! :-) Bár ugye a lehetőség adott! :-) Nyilván fontos az is, hogy ha mondjuk egy terméket/szolgáltatást szeretnél értékesíteni, ki tudd választani azt a terméket, ami jelenleg keresett a piacon, s nincs rá a weben már ezer féle jobbnál jobb megoldás (mint például egy mobilos oldal) - erről a későbbiekben még beszélni fogok -, viszont ha megvan a megfelelő termék, akkor nemcsak mondjuk a helyi vállalkozásokra és emberekre korlátozódik a felvevőpiacod, hanem az egész országra, sőt még akár határon túlra is.

Ami a költségeket illeti:
Szerinted mennyibe kerül ma egy hagyományos vállalkozást felépíteni? Gondolom erre a Te válaszod is az, hogy ez az összeg 7 számjegyű! Nem is beszélve egy csomó más dologról! Hogy egy online vállalkozáshoz mi kell, arról a későbbiekben írni fogok, s tervezek egy összehasonlítást is a hagyományossal, de elöljáróban csak annyi, hogy hidd el, csak a nagyon apró töredéke, de ezt majd Te is látni fogod a bal oldali Statisztika részben, mert oda minden költséget fel fogok vinni.
És ami a legfontosabb: én is most kezdem a nulláról (talán csak nagyon sok információ az, ami a birtokomban van sok máshoz képest), ezért is jött létre ez az oldal ha az elején figyeltél, hogy "Valóban lehetséges-e?", de itt lehetőség van nekem is és mindenkinek tapasztalat és új információ szerzésére.

aranyhaj.blogspot.com · http://aranyhaj.blogspot.com 2007.11.25. 12:39:47

Netmilla: Ez a harmadik lehetőség (weboldal részeinek bérbe adásra reklámozásra) érdekel! És az is, hogy hogyan lehet e-bookot csinálni! Segítséged előre is köszönöm!

A partnerprogramok tényleg jók. Egymilliót nemigen lehet keresni ily módon (csak kivételesen keveseknek sikerül), na de nem vagyok én politikus, hogy havonta egy milliót akarjak keresni :-)

aranyhaj.blogspot.com

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.25. 13:19:01

Megnéztem a többi tippet, látogatottság-növelés, miegyéb - jók, itt kiegészíteném azzal, hogy add url-ekhez kell jelölni a blogot/weboldalt, hogy könnyebben megtalálják a keresőkben az emberek.

Az előző kérdésemre még mindig várom a választ!

aranyhaj.blogspot.com

Netmilla 2007.11.25. 13:44:00

Kedves Aranyhaj!

A reklámokat, mint elsődleges bevételi forrásokat sok nagy webes cég (is :-)) alkalmazza. Tulajdonképpen bármilyen témában indíthatsz weboldalt, csak legyen rajta rendszeresen frissített tartalom. El kell érni, hogy az oldal látogatott legyen, pl. a keresőmarketing segítségével. Ezután már jöhetnek a hírdetők. Én kezdésnek nem ezt a bevételi módot tervezem megvalósítani az indítandó oldalamon, de amint lesz saját tapasztalatom is ezzel kapcsolatban, rögtön közzéteszem.
E-book létrehozása nem egy ördöngős dolog. Tulajdonképpen azon van a hangsúly, hogy egy adott témában hozz össze egy olyan, lehetőleg min. 20-30 oldalas írást, amivel lehetőleg segítesz másoknak pl. valamilyen problémájuk megoldásában. Ezután már csak át kell alakítani az Interneten legáltalánosabban elfogadott PDF formátumba, s már lehet is publikálni. Lehet találni programokat az Interneten, melyek segítségével borítót is tudsz tervezni hozzá, ezzel mégnagyobb lesz a "kiváltott hatás"! PDF-be való elmentésre ajánlom neked az Openoffice-t, amely egy ingyenes szövegszerkesztő program, s otthon teljesen kiválthatod vele a Wordöt is. :-)

A partnerprogramokról csak annyit, hogy nem kell csak a magyar partnerprogramokban gondolkodni, mert ha találsz egy jó terméket, ami még szállítással együtt is megéri külföldről beszerezni (én már hallottam ilyeneket! :-)), ott azért forintban lehet jó pénzeket keresni! :-)
Ezentúl nem kell 1 weblapban gondolkodni, s ekkor már több weblap több partnerprogramot, s így több szálú bevételi forrást jelent, s így 2-3 befuttatott oldallal már reálisabb lehet az az egy millió!

Én mindenesetre kipróbálom, s közben itt publikálom is az eredményeket! :-)

Netmilla 2007.11.25. 13:59:32

Aranyhaj!

Köszönöm a kiegészítést! Az "Add URL" szerintem nem mindenesetben a legmegfelelőbb. A Google pl. mire megtalálja az így beregisztrált oldalt, nagyon sok időbe is beletelhet. Sokkal jobb, ha olyan oldalon hívatkoznak a Te oldaladra, amelynek nagy a látogatottsága (pl. Google-nél jó Pagerank), mert a keresőrobotok annál gyakrabban keresik fel az oldalt. Pl. erre nagyon jók szerintem a blogok, mert egy itt beírt új weboldalra való hivatkozást szerintem nagyon hamar beregisztrálnak a keresők. De amint indul a weboldalam, ezt ki is próbálom élesben! :-)
Amint be van regisztrálva az oldal (vagy akár előtte is :-)), jöhet a kulcsszavakra való kereső optimalizálás a találatok közti minél előbbre kerülés érdekében.

Az előző kérdésedre is ment a válasz!

netcashun 2008.05.09. 15:49:42

Helló!

Én is szkeptikus vagyok kicsit. Mutass nekem olyan weblapokat amiket "átlagos" magyar emberek csináltak, és milliomosok lettek belőle! Köszi :)

free.bravenet.hu

Zsigi 2009.02.03. 00:24:34

Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy az oldal látogatottság után is lehet profitálni vagy csak a reklámokból illetve az oldalon forgalmazott termékekből szolgáltatásokból lehetpénzt csinálni?
Pl. elég sok online karaoke oldal van de mind külföldi egy regisztráció és mehet a buli ha csinálnék egy hasonlót abból nekem milyen profit származna?az oldal csak éneklésre épülne.

Köszi!!!
süti beállítások módosítása