Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

A kitűzött cél és az eléréshez szükséges eszköz

2007.11.21. 01:17 | Netmilla | Szólj hozzá!

Mint említettem, a kitűzött célom egyértelmű:
az első millió megkeresése a neten, mégpedig - bár lehet, hogy ezzel nem ért mindenki egyet :) - teljesen legális módon!

Az Interneten sokféleképpen kereshetünk pénzt. Ha nagyban és folyamatos jövedelemben gondolkodunk, egyvalami elengedhetetlen hozzá: mégpedig a saját honlap! Hmm! Most lehet, hogy néhányan megijedtek e "szörnyű" hír hallatán, de higgyétek el, nem olyan vészes a dolog. Ma már nagyon fejlett szoftverek léteznek arra, hogy egy weblap létrehozása ne jelentsen gondot egy átlagos felhasználónak akkor sem, ha esetleg nem ismeri a HTML minden "csinyját-bínyját"! (Bár azért egy alap, pár nap alatt elsajátítható tudás ajánlott, amihez anyagot a netről szintén könnyedén meg lehet szerezni!) Ezekkel az eszközökkel akár percek alatt létre lehet hozni egy komplett oldalt. Ami egy picit több idő, az az oldal tartalommal való feltöltése. Szóval a téma iránt érdeklődő teljesen kezdők
is nyugodtan velem maradhatnak. :-)

Személy szerint én egy szakértői honlap létrehozását tervezem, ami mellett esetleg indítanék 1-2 "kisebb" oldalt is, de természetesen mint ígértem, minden fontosabb lépésemről beszámolok ezen a blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr34236446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása