Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Szükséges tevékenységi körök

2008.01.26. 13:26 | Netmilla | 3 komment

Ahhoz, hogy valaki legális jövedelemre tegyen szert az Interneten, elengedhetetlen egy egyéni vállalkozás vagy egy gazdasági társaság alapítása. Akinek nincs saját cége (vagy kapcsolata egy esetleges együttműködéshez) és nem is egyéni vállalkozó, a legolcsóbban egy EV igazolvány kiváltásával tud elkezdeni jövedelmet szerezni. (Persze a Google Adsense-hez pl. ez nem feltétel, de ugye nem is ebből szeretnénk megélni hosszú távon!) Egy EV igazolvány kiváltása jelenleg 10.000 Ft-ba kerül, tehát nem egy egetrengető összeg ahhoz, hogy legálisan tudjunk pénzt keresni. Szükséges a megfelelő tevékenységi kör(ök) felvétele is az igazolványba. Konkrét információkat arról, hogy pl. milyen kód kell mondjuk egy E-book értékesítéséhez én személy szerint nem nagyon találtam az Interneten. Hosszas utánajárás után végül én ezeket a tevékenységeket vetettem fel:

1. Saját információs termék (E-book) interneten történő árusításához
    - 581101 Könyv- és térképkiadás, kivéve: tankönyvkiadás
2. Partnerprogramokhoz, hírdetési felület értékesítéséhez saját weboldalon (reklámok)
    - 631102 Internetes hirdetési felület webgazda általi értékesítése
3. Egyéb tevékenységekhez
    - 479102 Internetes kereskedelem

A fentiek már új, 2008-as, az EU szabályozásnak megfelelő kódok, ugyanis 2008. január 1-től kötelező mindenkinek a 2008-as szakmakód, a korábbi egyéni vállalkozóknak is be kell menniük az Okmányirodába, ahol új igazolványt kapnak. Aki tud még olyan internetes tevékenységről (esetleg szakmakóddal együtt), ami nem sorolható be egyik fentebbi kategóriába se, azt megköszönném, ha megosztaná mindenkivel.
Aki esetleg már az elején nagyban gondolkozik, vagy már beindult az üzlete, a későbbiekben mindenképp ajánlott egy Kft-t alapítania. Ezt a legolcsóbban már 150.000 Ft-ból megteheti, s a tavalyi év második felétől már csak 500.000 Ft törzstőke szükségeltetik hozzá. Tevékenységi körnek a fentebbi kódok első négy számjegyét (TEÁOR) kell megadni.

Tulajdonomba került életem első domainje

2007.12.28. 09:43 | Netmilla | 1 komment

Kicsit el voltam veszve, köszönhetően az ünnepeknek. De ha már itt tartunk, Nagyon Boldog Ünnepeket Kívánok Mindenkinek így utólag is. Remélem mindenkinek olyan szép volt a karácsonya, mint nekem! Na de visszatérve a blog témájához. Végre megjött a domain! Mostmár én is elmondhatom, hogy van saját domain nevem! Bár mint említettem, ez nekem most nem került pénzbe, de egy átlagárat majd feltűntetek a Kiadásoknál, csak még informálódom, hogy ilyen jellegű információt tényleg tilos-e megosztani! Azt el tudom képzelni, hogy a blog "segítségével" megkeresett összeget tilos lehet megosztani a nyilvánossággal, de amit a saját honlapommal keresek, reményeim szerint már nem lesz az. Aki tud erről valami biztosat, megoszthatná velem. Így a karácsony elmúltával újból elkezdtem foglalkozni a Drupallal. Találtam 1 komolyabb videóanyagot róla, akit esetleg érdekel: Dévai Tamás előadása
A későbbiekben, ha majd elkészül legalább egy alap weboldal, kiteszem a címet a bal oldalra, a Statisztika részhez. Közben keresgéltem a KSH oldalán a szakmai kódok közt, hogy milyen tevékenységeket lenne érdemes felvenni a vállalkozói igazolványba, hogy legálisan pénzt tudjak keresni az Interneten. Aki ebben otthon van, segíthetne egy kicsit. Szerintem ez sokakat érdekelne rajtam kívül.

Pénzkeresés bloggal?

2007.12.20. 01:19 | Netmilla | 1 komment

Címkék: érdekességek

Hát igen! Koránt sem lehetetlen. Álljon itt egy élő példa, amit Csoxa hozzászólásából találtam meg! Igaz ez nem magyar oldal, s hát ugye az angol piac sokkal nagyobb, dehát ki akadályozza meg, hogy mi is betörjünk oda az otthoni számítógépünk segítségével, s részesüljünk abból a rengeteg millióból?
A blog címe: perezhilton.com
Tulajdonképpen egy síma blog, melynek témája a sztárok élete, beleértve minden "szaftosabb" részét is. Ennek ellenére igen csak látogatott oldal. Pagerank 7-es, s állítólag itt nálunk a Frei dosszié is megemlítette: 8 milliós a napi látogatottsága! Ez viszont már csalogató lehet a reklámozóknak. Ezt feltehetőleg az oldal készítő(i) is tudjá(k), ugyanis bárki elhelyezheti az oldalon a saját reklámját, mindössze egy kevés dollárért. A legkisebb, legeldugodtabb reklám 1 hétre csak potom 250.000 Ft-nak megfelelő összegbe kerül, míg a legdrágább közel 3 millába 3 hónapra! És talán még feljebb is mehetünk, mert az oldal tetején, a legfeltünőbb helyen is elhelyezhető banner, aminek feltehetően borsos ára nyilván személyes megbeszélés után derül csak ki! És most kapaszkodjon meg mindenki: mindennek ellenére nagyon sok hírdetés található meg az oldalon. Durva! Talán egy élő minta, hogy hogyan kell nagyban csinálni!

Színvonalas weblap egyszerűen?

2007.12.13. 10:00 | Netmilla | Szólj hozzá!

Kicsit aludt a domain igénylésemen a regisztrátor, de néhány napja szerencsére már kint van a domain.hu várólistán! :-)

Korábban írtam, hogy nem is olyan nagy ördöngösség összehozni egy jobb weblapot. Persze még én is csak most kezdek el gyakorolni egy komolyabb oldal létrehozását, de azt azért már láttam oktatóvideókon, hogy nem lesz nagyon nehéz dolgom, s nem tart túl sok ideig sem. Mivel szeretnék "megfelelni" napjaink "követelményeinek", s így tervezek a létrehozandó honlapomon fórumot, rss-t, hírlevelet, esetleg blogot,ezért a legegyszerűbben mindezeket egy tartalomkezelő rendszerrel tudom megoldani, hisz pl. egy egyszerű fórumot néhány kattintással létre lehet hozni egy ilyen rendszer alatt. Az egyik legjobb ingyenes rendszer a Drupal! (www.drupal.hu) Én ezt fogom majd használni. Amint lesz egy kis szabadidőm, elkezdem tanulmányozni, s az oldal alapjait összehozni.
Van még egy csomó hasznos, ingyenes program, ha lesz majd rá igény, írok még néhányról, amivel ki lehet váltani a legtöbb fizetős verziót!

Domain igénylés

2007.12.05. 01:39 | Netmilla | Szólj hozzá!

A mai nap feladtam a domain igényléséhez szükséges dokumentumokat egy regisztrátornak. Szerencsém van, mert életem első partnerprogramjával kerestem annyi pénzt az egyik regisztrátornál (plusz oktató cégnél, náluk tanulom az online vállalkozás rejtelmeit :-)), hogy a regisztráció ingyenes lesz, mert levonják a partnerprogrami jutalékomból az árát! :-) Ennek ellenére figyelembe veszem azt, hogy ez alapból nem így szokott működni, s a későbbiekben regisztrálandó domain neveim is pénzbe fognak kerülni, ezért amint a tulajdonomban lesz a név, feltűntetem kiadásként a bal oldalon. Akkor tervezem frissíteni a bevételek sort is, hisz még a bevételem csak pár száz forint, úgyhogy egy kicsit hadd nőljön még! :-)

Amit a domain regisztrációról tudni kell:

Regisztrálni nagyon sok helyen lehet, sok cég foglalkozik manapság ezzel. Például mindenkinek a saját internetszolgáltatója minden bizonnyal képes erre a tettre! :-) Mindenkinek egy igénylőlapot kell kitöltenie hozzá plusz esetemben egy aláírási nyilatkozatot is kértek. A folyamat nagyjából úgy néz ki, hogy az igényelt domain 14 napig "parkolóállásba" kerül, és a domain.hu oldalon nyilvánosan meghírdetésre kerül. Ez alól csak az úgynevezett prioritásos domainek kivételek, azaz azoknak a cégeknek az igényei, melyeknek a kért domain szerepel a teljes vagy rövidített nevükben, vagy regisztrált védjegye. Ilyen igénylések általában 3 nap alatt teljesítésre kerülnek. A prioritásos igénylőknek akkor is elsőbbségük van a szóban forgó 14 nap alatt, ha a domaint valaki más már megigényelte. 14 nap letelte után, ha addig nem történik prioritásos igénylés, a domain az adott jogi vagy magánszemély tulajdonába kerül 2 évre (.hu esetén). 2 év után pedig évente szükséges a megújítás.

Miután hamarosan remélhetőleg tulajdonomban lesz egy saját domain név, lassan elkezdek gondolkodni rajta, hogy hogy is nézzen ki az első weblapom! :-)

Piackutatás fontossága

2007.12.04. 01:19 | Netmilla | 2 komment

Mielőtt valaki is belevágna egy online vállalkozásba, nem árt először egy gyors piackutatást végezni. Érdemes megnézni, hogy a kiválasztott témában mennyi és milyen minőségű weblapok léteznek már. Ha az adott témára a Google alig dob ki találatot, nem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni. A túl sok találat is elgondolkodtató, hisz ha rengeteg hasonló témájú weblap létezik, akkor általában nehéz kiemelkedni a tömegből. Célszerű megtalálni azt a kettő közti piaci rést, amelynél tudunk valami újat, valami mást, jobbat mutatni a piacnak.
Az is fontos, hogy képesek legyünk az adott témában saját tartalmat készíteni, s az se árt, ha érdekel egy kicsit az adott terület.
Ha a témához kapcsolódó hírdetők is vannak a magyar piacon, vagy legalább az angolon, akkor már tényleg érdemes lehet belevágni.
Fontos még az is, hogy előre letisztázzuk, hogy hogyan akarunk pénzt keresni a weboldallal. Például saját terméket akarunk eladni, vagy létrehozni egyet, vagy esetleg partnerprogramban tudnánk értékesíteni terméket, vagy gyúrhatunk akár a reklámokra is.

A tanult módon én is elvégeztem a piackutatást, s sok ötletből kiszűrtem néhányat, amiket érdemesnek találok arra, hogy egy komplett honlapot építsek rájuk. Már gondolkodtam az egyik leendő honlaphoz kapcsolódó domain néven is. Ha minden jól alakul, holnap el is indítok egy domain név regisztrációt! :-)

Partnerprogram regisztrációk

2007.11.27. 00:49 | Netmilla | 2 komment

Címkék: bevételi források

Ma regisztráltam a Libri online könyvesbolt partnerprogramjába, mert szeretnék ajánlani nektek 1 nagy sikerű könyvet, amit nemrég olvastam, s hozzájárulhat ahhoz, hogy valóban sikeresek lehessünk anyagilag is.
A könyv elolvasását nagyon ajánlom, s amint ki tudom rakni a könyvesbolti linkjét az oldalra, írok róla egy pár sort. A Libri pár napon belül visszajelez, s elfogadás után már úgy tud megjelenni az oldalamon, hogy minden esetleges vásárlás után a cég visszatéríti nekem a könyv árának 5%-át!

A hozzászólások közt Oliverstone felhívta a figyelmem, hogy a Google szerinte nem örülne, ha meglátná az oldalon, hogy az Adsense-szel mennyit keresek. Én csak az összes bevételt terveztem megjeleníteni, de hogy még véletlenül se lehessen kiszűrni, hogy honnan származik pontosan a bevétel, felrakok mégegy partnerprogramot! :-) Ez pedig a Teszvesz aukciós oldal partnerprogramja lesz! A Teszvesz internetes aukciókat szervez, ahol sokszor kiemelkedően alacsony áron lehet egyes termékekhez hozzájutni! Az árucikkek között szinte minden használati cikk megtalálható az elektronikai eszközöktől a könyveken keresztül a ruhákig, sok-sok ezer árucikk! Én egy keresődobozt rakok ki, amellyel az oldalon meghírdetett árucikkek között lehet keresni. Partnerprogramban minden egyes keresés után 50 Ft-ot fizet, amennyiben valaki a keresés után regisztrál náluk és aktiválja is a fiókját!

Szavazás

2007.11.25. 23:32 | Netmilla | Szólj hozzá!

Címkék: forgalomnövelés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ezért indítottam egy szavazást, amit a jobb oldalon láthattok. Egyébként ezt pár perc alatt egy kifejezetten erre kihegyezett weboldal segítségével hoztam össze, ahol szintén megjelenik a szavazás, így feltehetőleg még újabb látogatókat is szerezhetek a blogomhoz! :)

Egy kis érdekesség! :-)

2007.11.25. 15:02 | Netmilla | 2 komment

Címkék: érdekességek

Tegnap regisztráltam a blogot még jópár linkgyűjteménybe, s már látszik, hogy szép lassan onnan is kezdenek "csurogni" a látogatók! :-)
Közben megérkeztek az első kommentek is, amire megpróbálok mindig minél hamarabb válaszolni.

És most néhány "extrém" példa, mint már korábban ígértem, hogy akár miket is el lehet érni egy jó weboldallal. Ezeket csak érdekességképpen említem meg, semmiképpen nem azért, hogy valaki is azt higgye, hogy ilyen portálokban kell elsősorban gondolkodnia! Én sem ilyen extrém oldal létrehozásán gondolkodom!
Mindenesetre ha valakinek van valami hatalmas ötlete, egy kis piackutatás után kezdjen bele a megvalósításába azonnal, nehogy valaki más is kitalálja ugyanazt, és learassa a legnagyobb babérokat! :-)

Magyarországnál maradva 1 nagyon jó példa az IWIW! Az IWIW-et két magánszemély találta ki és alkotta meg, s rá 4 évre a T-online közel 1 milliárd forintért vásárolta meg. Nyilván az első 4 év alatt is voltak bevételeik! :-) És úgy látszik jó vétel volt: Az iWiW már most behozta a vételára ötödét.
Külföldön már találkozhatunk extrémebb példával is. Idén év elején kezdtek el mindenhol cikkezni róla, hogy a Google felvásárolta az akkora már a világ első számú videómegosztó szolgáltatását magáénak tudható YouTube-t! A YouTube-t szintén magánszemélyek találták ki és alkották meg, nagyon rövid idő alatt hatalmas sikerekre tettek szert, s a felvásárlás után az alapítók milliárdosok lettek!
És most következzen a Google! Az a cég, aki egy garázsban kezdte pályafutását, s mára az egyik legsikeresebb világcéggé nőtte ki magát!

Igen, vannak ilyenek is! De mégegyszer mondom, ezeket csak érdekességként hoztam fel. Engem mindenesetre lenyűgöztek! :-)
Rengeteg lehetőség van az Internetben, csak ki kell használnunk! A magyar piacban is még nagyon sok lehetőséget mondanak a szakértők!

És egy érdekes kérdés a cikk végére:
Vajon miért nem sikerült ezidáig Magyarországnak egyetlen világcéget sem produkálnia, azaz tekintetbe véve, hogy sok okos, intelligens ember van a magyarok közt, nálunk miért nem nőtte ki magát egyetlen cég sem világcéggé?

Google Adsense

2007.11.23. 22:39 | Netmilla | 4 komment

Közben a Google engedélyezte a regisztrációt az Adsensehez, így mostmár elindulhat a tényleges forintok megkeresése, persze mint azt már korábban írtam, ebből még nem jön össze az a bizonyos havi 1 millió. Az Adsense esetemben vett eredményességét Ti is láthatjátok majd, hisz kezdetben még kizárólag ebből lesz bevétel, esetleg még rakok ki a későbbiekben 1-2 partnerprogramot az oldalra, de addig csak az Adsense fogja növelni a bal oldali Bevételek számlálóját!
Akit érdekel, hogy hogyan lehet regisztrálni, kirakni az oldalra, vagy esetleg a megfelelő színekre átalakítani az Adsenset, bátran kérdezzen a hozzászólások közt!

Hogyan tudunk pénzt keresni a neten?

2007.11.23. 21:58 | Netmilla | 8 komment

Címkék: pénzkeresés bevételi források

Én 3 jelentősebb módszert ismertem meg ezidáig: saját termék/szolgáltatás értékesítése, más termékének/szolgáltatásának értékesítése (leggyakrabban partnerprogramokon keresztül), hirdetési felület értékesítése, azaz reklám elhelyezése az oldalon. Ezenkívül vannak egyéb, nem ajánlott, csekély, sokszor nulla bevételt produkáló módszerek, mint pl. böngészés közben előre telepített program által megjelenített reklámcsík nézegetése, vagy léteznek illegális, pl. piramis jellegű lehetőségek, amivel én személy szerint nem foglalkozok, s mindenkit lebeszélek az ilyen jellegű próbálkozásokról. Ha valakinek van saját terméke vagy szolgáltatása, s nem egy egetrengető hülyeségről van szó, akkor nyert ügye van. Létre kell hoznia egy szakértői oldalt a napjainkban a normálisabb oldalaktól elvárt hírlevéllel, bloggal, fórummal s egyéb nyalánksággal együtt, ezután nem árt egy kicsit optimalizálni a keresőkre, a megfelelő technikákkal felfuttatni, s már kész is van a megfelelő recept egy jól jövedelmező (akár havi 1 milla) weblaphoz. Akinek nincs saját terméke, létrehozhat egyet, mondjuk egy nulla költségvonzatú (az áramszámlától most tekintsünk el! :)) e-bookot, amelyet akár pár nap alatt is össze lehet dobni. Termék hiányában nagyon jól jövedelmez a másik megoldás is, a partnerprogramok. Nagyon sok saját termékkel / szolgáltatással rendelkező weboldal felkínálja a partnerségi lehetőséget, azaz ha mi a saját weblapunkon reklámozzuk a partner termékét, akkor a tőlünk jött ügyfél vásárlásai után jutalékot kapunk. Sőt, több helyen ezt tovább fokozzák, s akár "kiépíthetünk" egy mlm-hez hasonló hálózatot is, ahol több szinten még nagyobb bevételhez juthatunk! A harmadik lehetőség egyértelmű: futtassunk fel érdekes tartalommal egy weboldalt, s a lap bizonyos részeit "adjuk ki bérbe" a reklámozóknak. Sok nagy, jelentős weblap él ebből, csak legközelebb kattintsunk rá valahol a lap alján esetleg a tetején elhelyezett Médiaajánlat linkre. :-)

Látogatottság növelés fontossága

2007.11.22. 23:21 | Netmilla | Szólj hozzá!

Címkék: forgalomnövelés

Ideje egy picit népszerűsíteni a blogot, mert ugye - mint minden weblap esetében - nagyon fontos a látogatottság. Ugye minél több a napi látogatók száma, annál többet ér maga a weblap is. Az egyik legjobb megoldás a népszerűség növelésére a kereső optimalizálás, vagyis a honlap tartalmának olyan átalakítása, melynek eredményeképp az adott honlap kulcsszavunkra a keresőkben akár az első néhány helyet is elfoglalhatja, s ez az egyik legjobb "ingyen reklám", ami létezik. De ezt most nem használom ki, majd csak a később indítandó honlapom népszerűsítésénél. Ehelyett próbaképp leadtam egy síma plusz egy lap.hu-s linkgyűjteménybe a blogom linkajánlóját. Ennek eredményeképp a mai nap be is kerültem ide: http://passzivjovedelem.linkcenter.hu/ -> "Passzív jövedelem egyéb érdekességek" box! :-) Minél több helyen szerepel az oldal linkje, annál nagyobb látogatottság várható. Később majd több helyre is megpróbálok bekerülni.

Első bevételi forrás

2007.11.21. 22:31 | Netmilla | Szólj hozzá!

Címkék: bevételi források

A mai nap regisztráltam a Google Adsense oldalán, mint azt holnap vagy holnapután majd a bal oldalon láthatjátok is! (1-2 nap kell a Google-nek, hogy átnézze és engedélyezze a regisztrációt.)
Ha te is regisztrálni akarsz a későbbiekben, akkor itt tudsz:Ezzel leginkább csak "aprópénzes" bevételre számítok, s elsősorban csak tapasztalatszerzés céljából rakom ki, bár ha havonta később hoz esetleg pár 10.000 Ft-ot, azért ugye az se mellékes kezdésnek! :) Szóval akit majd érdekel valamelyik hírdetés, ne hagyja ki azt a klikket! :)
Az Adsense-szel már valószínű sokan találkoztatok. Aki netalán nem tudja, a Google-nek egy nagyon elterjedt hírdetési lehetősége, mely az adott oldal tartalmának leginkább megfelelő hírdetéseket jelenít meg, s az adott oldal tulajdonosának a linkeken való klikkelések száma után fizet. (Legalábbis én ezt a leggyakrabban használt lehetőségét használom ki!)

Statisztika

2007.11.21. 01:51 | Netmilla | Szólj hozzá!

Kitettem az oldalra egy statisztikát a bal felső sarokba, hogy látható legyen, hol tart jelenleg a projekt. Ide az összes felmerülő költséget és a bevételeket összesíteni fogom rendszeresen.

A kitűzött cél és az eléréshez szükséges eszköz

2007.11.21. 01:17 | Netmilla | Szólj hozzá!

Mint említettem, a kitűzött célom egyértelmű:
az első millió megkeresése a neten, mégpedig - bár lehet, hogy ezzel nem ért mindenki egyet :) - teljesen legális módon!

Az Interneten sokféleképpen kereshetünk pénzt. Ha nagyban és folyamatos jövedelemben gondolkodunk, egyvalami elengedhetetlen hozzá: mégpedig a saját honlap! Hmm! Most lehet, hogy néhányan megijedtek e "szörnyű" hír hallatán, de higgyétek el, nem olyan vészes a dolog. Ma már nagyon fejlett szoftverek léteznek arra, hogy egy weblap létrehozása ne jelentsen gondot egy átlagos felhasználónak akkor sem, ha esetleg nem ismeri a HTML minden "csinyját-bínyját"! (Bár azért egy alap, pár nap alatt elsajátítható tudás ajánlott, amihez anyagot a netről szintén könnyedén meg lehet szerezni!) Ezekkel az eszközökkel akár percek alatt létre lehet hozni egy komplett oldalt. Ami egy picit több idő, az az oldal tartalommal való feltöltése. Szóval a téma iránt érdeklődő teljesen kezdők
is nyugodtan velem maradhatnak. :-)

Személy szerint én egy szakértői honlap létrehozását tervezem, ami mellett esetleg indítanék 1-2 "kisebb" oldalt is, de természetesen mint ígértem, minden fontosabb lépésemről beszámolok ezen a blogon.

Pénzkeresési valóságshow?

2007.11.20. 18:03 | Netmilla | 2 komment

Címkék: pénzkeresés pénzkeresési valóságshow

Nem, a cím nem tévedés! :-)

Itt az elkövetkezendő hetekben tényleg egy pénzkeresési valóságshow részese lehetsz, amennyiben rendszeresen visszatérsz, s követed az eseményeket.
Ezt az oldalt egy komoly online vállalkozás megalapozásának első lépéseként hoztam létre. Rengeteg információt szereztem arról, hogy hogyan is lehet pénzt keresni az Interneten. Ezen kívül néhány hónapja elkezdtem egy nagyon komoly képzést, amelynek keretében elismert szakembertől tanulom folyamatosan, hogy hogyan lehet felépíteni a nulláról egy
teljes online vállalkozást.

Gondolom vannak egy páran rajtam kívül, akik rengeteg informácíót halmoztak össze a témáról, de nem kerestek vele ezidáig egy árva petákot sem.
Én most döntöttem! Nektek is ezt ajánlom. Elhatároztam, hogy kipróbálom élesben is azt a sok tudást, amit eddig szereztem meg.
Nagyon sokan keresnek nagyon sok pénzt az Interneten, ez tény. A későbbiekben hozok majd fel pédákat is erre. És azért érezni lehet, hogy az Internet nem egy hagyományos
pénzkeresési forma. Nem kell napi 25 órát gürcölni 4 műszakban, napi több tonnát átmozgatni ahhoz, hogy a minimálbért megkeresse az ember. Elég csak 1 számítógép otthon, plusz 1 Internet kapcsolat, s aki jól csinálja, benne van a régen várt siker lehetősége.
És hogy hogyan? Na erre próbálok választ keresni, s minden eddig tanultakat kihasználni.

Az elkövetkezendő hetekben rendszeresen közzéteszem minden fontosabb lépésemet, amit az első millió elérésének céljából teszek.
Hogy összejön-e? Én nagyon bízok benne mindenesetre! :-)
Remélem nektek is tudok segíteni ezzel a bloggal. Sőt, remélem sokan lesztek annyira bátrak :-), hogy meg is osztjátok velem és a blog olvasóival minden eddig szerzett tapasztalatotokat.

Kalandra fel!