Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Egy kis érdekesség! :-)

2007.11.25. 15:02 | Netmilla | 2 komment

Címkék: érdekességek

Tegnap regisztráltam a blogot még jópár linkgyűjteménybe, s már látszik, hogy szép lassan onnan is kezdenek "csurogni" a látogatók! :-)
Közben megérkeztek az első kommentek is, amire megpróbálok mindig minél hamarabb válaszolni.

És most néhány "extrém" példa, mint már korábban ígértem, hogy akár miket is el lehet érni egy jó weboldallal. Ezeket csak érdekességképpen említem meg, semmiképpen nem azért, hogy valaki is azt higgye, hogy ilyen portálokban kell elsősorban gondolkodnia! Én sem ilyen extrém oldal létrehozásán gondolkodom!
Mindenesetre ha valakinek van valami hatalmas ötlete, egy kis piackutatás után kezdjen bele a megvalósításába azonnal, nehogy valaki más is kitalálja ugyanazt, és learassa a legnagyobb babérokat! :-)

Magyarországnál maradva 1 nagyon jó példa az IWIW! Az IWIW-et két magánszemély találta ki és alkotta meg, s rá 4 évre a T-online közel 1 milliárd forintért vásárolta meg. Nyilván az első 4 év alatt is voltak bevételeik! :-) És úgy látszik jó vétel volt: Az iWiW már most behozta a vételára ötödét.
Külföldön már találkozhatunk extrémebb példával is. Idén év elején kezdtek el mindenhol cikkezni róla, hogy a Google felvásárolta az akkora már a világ első számú videómegosztó szolgáltatását magáénak tudható YouTube-t! A YouTube-t szintén magánszemélyek találták ki és alkották meg, nagyon rövid idő alatt hatalmas sikerekre tettek szert, s a felvásárlás után az alapítók milliárdosok lettek!
És most következzen a Google! Az a cég, aki egy garázsban kezdte pályafutását, s mára az egyik legsikeresebb világcéggé nőtte ki magát!

Igen, vannak ilyenek is! De mégegyszer mondom, ezeket csak érdekességként hoztam fel. Engem mindenesetre lenyűgöztek! :-)
Rengeteg lehetőség van az Internetben, csak ki kell használnunk! A magyar piacban is még nagyon sok lehetőséget mondanak a szakértők!

És egy érdekes kérdés a cikk végére:
Vajon miért nem sikerült ezidáig Magyarországnak egyetlen világcéget sem produkálnia, azaz tekintetbe véve, hogy sok okos, intelligens ember van a magyarok közt, nálunk miért nem nőtte ki magát egyetlen cég sem világcéggé?

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr24241267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Exotics 2007.11.27. 19:12:14

Javítanék egy kicsit az iwiw kapcsán... Az már az első 4 hónapban visszahozta a vételárát! Nem tudom mennyire vagy tisztában az iwiw-es árakkal, de hidd el, azóta már sztem akár a többszörösét is visszahozta.

Netmilla 2007.11.27. 19:27:20

Igen, feltehetőleg, hisz a belinkelt cikket március 23-án írta az IT.News, s már akkor behozta a vételára ötödét!!! :-)

Biztos vagyok én is, hogy már a többszörösét is visszahozta! :-)

Azért kösz a "javítást"! :-)
süti beállítások módosítása