Statisztika

Bevétel: 0 Ft

Kiadás:  0 Ft

Egy kis reklám

Sokminden, nagyon olcsón!!!

Keress rengeteg termék között!
Keress rengeteg termék között!

Hasznos dolgok

Első millió

Pénzkeresési valóságshow, avagy hogyan kereshetjük meg az első milliónkat az Interneten!

Szavazás

Utolsó kommentek

Google Adsense

2007.11.23. 22:39 | Netmilla | 4 komment

Közben a Google engedélyezte a regisztrációt az Adsensehez, így mostmár elindulhat a tényleges forintok megkeresése, persze mint azt már korábban írtam, ebből még nem jön össze az a bizonyos havi 1 millió. Az Adsense esetemben vett eredményességét Ti is láthatjátok majd, hisz kezdetben még kizárólag ebből lesz bevétel, esetleg még rakok ki a későbbiekben 1-2 partnerprogramot az oldalra, de addig csak az Adsense fogja növelni a bal oldali Bevételek számlálóját!
Akit érdekel, hogy hogyan lehet regisztrálni, kirakni az oldalra, vagy esetleg a megfelelő színekre átalakítani az Adsenset, bátran kérdezzen a hozzászólások közt!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsomillio.blog.hu/api/trackback/id/tr13239861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oliverstone · http://marketiva.onlineprob.com 2007.11.24. 21:32:15

Szia.
Szeretnélek figyelmeztetni, hogy bevételeid megosztása tilos! Ne értsd félre, nem a gugli kéme vagyok, csak egy kezdő Adsense felhasználó,és nemrég olvastam egy oldalt, ahol épp ezért zárták ki az illetőt. Tehát tanácsom az, ha Adsense-t használsz, semmilyen körülmények között ne utalj rá, ne írd le, hogy mennyit kerestél vele, főleg ne azon a Blogon, ahol Adsense hírdetések vannak, mert ezty a Google úgy fogja értelmezni, mint kattintásra való ösztönzés. Mint már említettem, ez csak egy tanács...

oliverstone · http://marketiva.onlineprob.com 2007.11.24. 21:36:05

Ja, és most veszem észre, mi van a hírdetések felett... Szerintem szedd le.

Netmilla 2007.11.25. 12:24:04

Kedves Oliverstone!

Köszönöm szépen a tanácsod! Én a bevételeknél nem csak az Adsense bevételeit akarom kiírni, hanem a hamarosan indítandó partnerprogramokból és weblapomból származót is összesítve, az első millió eléréséig. Így nem lehet kiszűrni azt, hogy mennyi származott a Google-tól és mennyi egyéb helyekről! Ezentúl nem akarok senkit sem kattintásra ösztönözni, a hírdetések felett is azt írtam: hogyha érdekel, csak akkor katt! Ha meg véletlen ez mégis szemet szúr a Google-nak, s előzetes figyelmeztetés nélkül mégis kitiltanak, van még több más, az Adsense-hez hasonló lehetőség is, meg egyébként is írtam, hogy ez csak "aprópénz" a millióhoz képest, tehát az se zavar, ha a Google kizár emiatt ebből a bevételi forrásból!

Dehogy Te is lásd, hogy tényleg nagyra értékelem a hozzászólásod, amilyen hamar csak tudok, kirakok az oldalra egy partnerprogramot is, s azután már tényleg nem lehet megkülönböztetni, hogy honnan jön a bevétel.

Ami a lényeg: mivel nagyrészt amiatt indult a blog, hogy kiderítsem esetemben tényleg működik-e az a sok dolog, amit megtanultam az online pénzkeresésről és ezt másoknak is meg akarom mutatni, a STATISZTIKA DOBOZ egyenlőre marad! :-)

csoxa · http://www.free-website-ads.com 2007.12.15. 01:55:27

\"Ha érdekel katt a linkre\" ezt tényleg szedd le.
süti beállítások módosítása